Zest Curaçao

Borrelen en eten in het restaurant, óf met je voeten in het zand

Wat je moet weten over Zest Curaçao

Op zoek naar een fijne plek waar je heerlijk kunt lunchen of dineren? Een beach club waar je op heerlijke matrassen onder een palapa in chillstand kan gaan liggen. Een fijne ambiance, waar je met je voeten in het strand en een cocktail in de hand de mooiste zonsondergangen kunt ervaren? Er zijn magische plekken op Curaçao waar dit allemaal samenkomt, namelijk bij Zest Curaçao. Je vindt hier verschillende concepten, namelijk Zest Restaurant en Zest Beach Cafe.

Zest Restaurant
Het restaurant van Zest kenmerkt zich door een internationale, tikkeltje Mediterraanse keuken. En dat zie je ook terug in de inrichting. Zachte kleuren, natuurlijke elementen en mooie meubels maken vast Zest Restaurant een ideaal decor om je ochtend, middag of avond door te brengen. Je kunt hier heerlijk eten en ze wisselen regelmatig menu items. Aanrader; de steak tartaar. Ze bereiden ‘m ‘vers’ voor je aan tafel.

Zest Beach Café
Zin in lekker tafelen, maar dan in een ongedwongen sfeer? Zest Beach Café – de naam zegt het al – is gesitueerd op het strand en hier bestel je de lekkerste snacks en vlees of verse vis van de barbeque. Neem plaats aan een van de vele picknicktafels, die staan opgesteld tussen alle palmbomen en schaduwdoeken.

Kids
Ideaal: ook voor families met kinderen is Zest Beach Café een fijne plek om te vertoeven. Er is een klimrek aanwezig, een ijskiosk en als je overdag aan je tan gaat werken kan je ervoor kiezen om te dompelen in het infinity zwembad bij het naastgelegen Papagayo Beach of in de zee direct bij Zest Beach.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

8:00am – 11:00pm
8:30am – 11:00pm
9:00am – 12:00am
8:30am – 12:00am
8:30am – 12:00am
8:30am – 12:00am
8:30am – 12:00am

Zest Curaçao

Waar je ons kan vinden