Wynwood Boutique Hotel

Voor alle avonturiers, fijnproevers en kunstliefhebbers, midden in Pietermaai

Wat je moet weten over Wynwood Boutique Hotel

Curacao is sindskort weer een parel van een hotel rijker; Wynwood Boutique Hotel. Gelegen in het hart van UNESCO’s Pietermaai District, vind je midden in de Nieuwestraat Wynwood Boutique Hotel.

Het hotel bestaat uit drie panden, die onlangs volledig gerestaureerd en gemoderniseerd zijn, maar nog wel de allure en sfeer hebben van toen het gebouwd werd; ergens in de 19e eeuw.

KAMERS
Met zorg ingericht, dat is een ding wat zeker is. Elke kamer heeft z’n unieke decor en kenmerkt zich door een combinatie van kleur, prints en modern. Daarnaast zijn alle 11 kamers en 2 appartementen voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt, zoals een Smart TV, (mini-) koelkast en koffiemachine.

Leuk weetje: geen kamersleutels of pasjes bij Wynwood; met een modern deursysteem kan jij gemakkelijk naar binnen met je telefoon.

BARS & RESTAURANTS
Bij aankomst krijg je een (non)alcoholisch drankje om je vakantie goed mee te beginnen. Blijf je dorstig? Geen probleem! Met Mundo Bizarro als ‘buurman’ en vele andere bars en restaurants op kruipafstand, zit je bij Wynwood Boutique Hotel helemaal goed.

Zo is er elke donderdag Salsa avond en op dinsdag kan je de Tango leren dansen. Geen danser? Ook voor een ijskoud drankje of eten kan je hier je hart ophalen.

STADSTUIN
Genoeg over eten en drinken. Na een lange dag is er niks lekkerders dan even plonzen in het water. Ook hier heeft Wynwood over nagedacht. De drie panden van het hotel worden aan de achterkant verbonden door de gezellige stadstuin. Alle gasten kunnen gebruik maken van het zwembad(je), de barbeque of de zitjes die er staan.

Waar je ons kan vinden