LXRYHOME

Jouw reisbeleving zal nooit meer hetzelfde zijn als je bij LXRYHOME hebt geboekt

Wat je moet weten over LXRYHOME

Je kent het wel. Die heerlijke plaatjes van de meest luxe villa’s. Maar waar boek je die? Juist! Bij LXRYHOME.  Opgericht met de gedachte om gasten de beste reisbeleving te bieden in het luxe segment, is LXRYHOME het platform waar je een bijzonder aanbod in villa’s op Curacao tegenkomt.

VILLA’S REEF, FLAMINGO & COCONUT
Een kleine selectie uit het aanbod, zijn Villa Reef, Villa Flamingo en Villa Coconut die veelal dezelfde features hebben. Verblijf in een van de drie state of the art ingerichte villa’s, laat je in de watten leggen door de uitgebreide service en geniet in totale luxe van een compleet ontspannen vakantie op Curaçao.

VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN
In elk van de drie kun je genieten van alle luxe en al het moois wat Curaçao te bieden heeft. De villa’s zijn geschikt voor zes tot tien personen, zijn van alle gemakken voorzien, hebben airco in alle slaapkamers en alle drie een privé zwembad. Alle slaapkamers in de villa’s hebben daarnaast hun eigen luxe privé badkamer. Aan echt alles is gedacht, zo zijn de villa’s uitgerust met een Sonos Sound System en kun je overal in huis je favoriete muziek horen. Weke tunes kies jij als je aan het barbecueën bent op de mooie porche van de villa’s, terwijl je de zon in de zee ziet zakken?

KOKEN OF TOCH UITETEN?
Geen zin om zelf aan de slag te gaan in de keuken? Ga dan uit eten bij een van de vele restaurants die je in de omgeving vindt. De villa’s liggen op 400 meter lopen van Jan Thiel Beach. Wel zelf op culinaire ontdekkingstocht? Ook de supermarkt is op loopafstand.

BUTLERSERVICE
Of je nou graag gebracht en gehaald wil worden naar het vliegveld of de hele vakantie de beschikking wil hebben over een butler. LXRYHOME biedt exclusieve diensten aan, zodat jij het zo luxe kan maken zoals je zelf wil. Van auto huren, tot een nanny en van massages tot aan iemand die boodschappen voor je doet: alles om jou het ultieme vakantie te laten ervaren.

Heb je trouwplannen? LXRYHOME regelt zelfs je hele bruiloft! Hoe romantisch!

Waar je ons kan vinden