Tiki Boats Rental

Je eigen bootje besturen op het Spaanse Water… een must do!

Wat je moet weten over Tiki Boats Rental

Op zoek naar een unieke en onvergetelijke ervaring tijdens je verblijf op Curaçao? Stap aan boord van een Tiki Boat en laat je meevoeren op een tropisch avontuur vol plezier, en ontspanning! Tiki Boats Curaçao biedt een ongeëvenaarde manier om de kustlijn van dit prachtige eiland te verkennen terwijl je geniet van een echte Caribische ervaring. En het leuke is: je bent je eigen kapitein!

Wat kan je verwachten?

Tiki Boats zijn kleurrijke en levendige drijvende lounge bars die je meenemen op een vaartocht langs de kust van Curaçao. Deze unieke bootjes kan je herkennen aan de ronde vorm en de welbekende ‘palapa’ voor genoeg schaduw. De boten zijn voorzien van comfortabele zitplaatsen, waarbij je een eigen barbecue inclusief heerlijke items meekrijgt om tijdens je tocht te verorberen.

Je gaat samen met je groepje varen op het welbekende Spaanse Water. Een binnenwater, waarbij je een fantastisch zicht hebt op de mooiste villa’s van het eiland. En ben je klaar met het side-seeing gedeelte, dan leg je bij de steiger aan van bijvoorbeeld het Sandals Resort zodat je in alle rust kan gaan barbecueën.

Of je nu op vakantie bent met je familie, een romantisch uitje plant of een feestje wilt vieren met vrienden, Tiki Boats Curaçao biedt voor elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring. Geniet van een ontspannen dag op het water, organiseer een feestje op de Tiki Boat of maak er een speciale gebeurtenis van, zoals een verjaardag of een vrijgezellenfeest. De flexibele arrangementen van Tiki Boats Curaçao kunnen worden aangepast aan jouw wensen en behoeften.

Opening hours

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

9am – 6pm
9am – 6pm
9am – 6pm
9am – 6pm
9am – 6pm
9am – 6pm
9am – 6pm

Tiki Boats Rental

Waar je ons kan vinden