The Beach House Curacao

Frans-Caribisch genieten, direct aan Mambo Beach

Wat je moet weten over The Beach House Curaçao

Kun je niet kiezen tussen strand of zwembad? Dat hoeft ook niet, bij The Beach House Curaçao! Met een strand voor de deur en uitkijkend over de heldere azuurblauwe zee hoef jij tijdens je vakantie op het eiland alleen maar te bepalen hoeveel dagen je op het strand gaat liggen en hoeveel je er doorbrengt bij het zwembad.

UNIEKE LOCATIE OP MAMBO BEACH
The Beach House Curaçao vind je op een unieke locatie, direct aan een van de mooiste stranden van Curaçao, Mambo Beach. Het witte zandstrand en de azuurblauwe zee pal voor je deur maken The Beach House Curacao een van de meest unieke verblijven op het eiland en daarmee voldoet het compleet aan zijn naam: je hebt het gevoel alsof je echt midden op het strand zit.

ZWEMMEN, ZONNEN, ETEN & SHOPPEN
Je kunt er voor kiezen om van zonsopgang tot zonsondergang op het strand door te brengen, maar je kunt er ook voor kiezen om een wandeling te maken over de Mambo Beach Boulevard. De boulevard vindt je naast de deur van The Beach House en hier kun je terecht voor alles wat je vakantie compleet maakt: van ijskoude biertjes tot cocktails tijdens het happy hour. Je kunt hier uitgaan tot diep in de nacht maar ook ontspannen met bijvoorbeeld een massage op het strand.

SFEERVOLLE APPARTEMENTEN
Op deze fantastische locatie, pal op het strand, heeft The Beach House er alles aan gedaan om de ultieme vakantiesfeer te creëren. Het sfeervolle moderne appartementencomplex is gebouwd in 2012 en bestaat uit 25 ruime luxe appartementen; De Deluxe Appartementen met gedeeltelijk zeezicht, De Sea View Deluxe Appartementen met volledig zeezicht, De Royal Sea View Appartementen met prachtig volledig zeezicht, 5 Poolview Suites en 1 Poolview Studio. The Beach House Curaçao omschrijft het interieur als ‘luxe, modern, Frans-Caribisch’. De appartementen zijn veilig en ruim. Ze bestaan uit twee slaapkamers en twee badkamers. Plus een volledig uitgeruste keuken en een ruim balkon.

Of je nou alleen op reis gaat, je huwelijksreis komt vieren, of je als stel of vakantie gaat, als gezin met kinderen of als je zaken komt doen op Curaçao: The Beach House is geschikt voor alle reizigers. En om het verblijf nog aangenamer te maken is er gratis WiFi, strandhanddoekenservice, kun je beveiligd gratis parkeren, boodschappenservice, autoverhuur en wasfaciliteit en babysitservice tegen betaling.

Waar je ons kan vinden