SUP Curacao

Een workout, sightseeing en zonnebaden in één.

Wat je moet weten over SUP Curacao

Misschien heb je al door dat er voldoende aanbod in watersportactiviteiten zijn op Curacao. Één daarvan is SUP! SUP Staat voor Stand Up Paddling. Staand peddelen dus. En al klinkt het wat minder sexy dan bijvoorbeeld Windsurfen, het is écht een aanrader!

Het leuke van suppen, is dat het niet alleen een te gekke workout voor je lijf is (wie zegt er nou nee tegen een sessie core én cardiotraining ineen), het is ook heel mindfull én je ziet het eiland vanaf de waterkant, wat zorgt voor een grand tour du natuur van Curacao.

SUP vindt z’n oorsprong in Hawaii, waar het lang geleden al populair was om met een board over het water te bewegen. Tegenwoordig vind je deze activiteit bijna overal en is het echt de moeite waard om het te proberen. Het enige waar je over moet beschikken is een klein gevoel voor evenwicht en het is handig als je kan zwemmen voor het geval je toch in het water valt (nee, niet eng, je staat zo weer op).

SUP Curacao biedt zowel (guided) tours als verhuur van SUP boards aan als je zelf op pad wilt. Eerste keer? Dan raden we je de Spanish Water tour aan. Je wordt met een boot naar het startpunt gebracht, direct naast de mangrove en gaat met een select groepje al suppend terug naar waar je opstapte. Leuk om te weten; je tocht brengt je langs de meest exclusieve villa’s van het eiland. Kosten voor deze tour zijn USD 55 p.p. en is zowel voor beginners of gevorderden leuk om te doen.

Je hebt ook SUP tours voor de meer gevorderden, zoals de Peninsula of de Beach Hopping Tour. Check de website van SUP Curacao voor alle mogelijkheden. We raden je aan te allen tijden online of telefonisch te reserveren.

Openingstijden

Days

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

SUP Tours

10am – 5:30pm
10am – 5:30pm
10am – 5:30pm
10am – 5:30pm
10am – 5:30pm
10am – 5:30pm
10am – 5:30pm

SUP Curacao

Waar je ons kunt vinden