Substation Curacao

Ga op avontuur in de diepe wateren rondom Curaçao

Wat je moet weten over Substation Curacao

Hou jij van avontuur en ben je nieuwsgierig aangelegd? Stap dan aan boord van Substation Curacao en ontdekt de diepe donkere wateren rondom Curaçao. Daal in de kleine onderzeeër af tot een diepte van 200 meter en bereik de voorheen onbereikbare dieptes.

ONTDEKKINGSREIZIGER
Er zijn weinig plekken op de wereld waarbij je zo diep onder water kan met een tour. Sterker nog: een groot gedeelte van de zeebodem is op deze diepte nog onontdekt. Je mag je dus met recht een ontdekkingsreiziger noemen als jij aan boord bent gestapt van de onderzeeër.

Niet alleen ontdek je de diepe mysterieuze wateren rondom Curaçao, je ziet onderweg van alles. De mini onderzeeër heeft een groot glas waarvoor je op je buik ligt en op die manier het idee hebt dat je echt door de zee zweeft. Onderweg naar beneden zie je kleurrijke vissen, bijzondere koralen en zelfs scheepswrakken zijn goed te zien in de heldere wateren rondom Curaçao. En wie weet, als je geluk hebt, kom je zelfs wel een dolfijn tegen onderweg die komen kijken wat er in hun voortuin ronddobbert.

Heb je besloten om de afdaling te maken? Je kan bij Substation de ‘Adrenaline’ duik boeken.  Je bent ongeveer een uur ‘onder water’, waarbij je onder meer de Stella Maris ziet, een scheepswrak op zo’n 135 meter diepte, die er al ruim 30 jaar ligt. De trip kost USD 350 per persoon en kinderen vanaf 8 jaar zijn welkom om aan boord te gaan.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
8am – 5pm
8am – 5pm
8am – 5pm
8am – 5pm
8am – 5pm
Gesloten

Substation Curacao

Waar je ons kan vinden