Soi95

De lekkerste Aziatisch geïnspireerde gerechten op ’t eiland

Wat je moet weten over Soi95

Dat Curaçao een scala aan fijne restaurants heeft, was je misschien al opgevallen. Één van die culinaire juweeltjes is Soi95. Zo’n plek waar de smaakpapillen van fijnproevers wordt geprikkeld. Soi95 is een Aziatisch geïnspireerd restaurant met dito gerechten op de kaart. En ook voor de lekkerste cocktails kan je hier terecht; op de bijzondere kaart zit er altijd eentje tussen waar je watertandend naar zult smachten.

Aziatisch geïnspireerd

Het concept van Soi95 is puur en simpel; je vindt op het menu louter ‘appetizer’ porties. Om te delen of om voor jezelf te houden. Ze raden aan om per persoon 2 á 3 items te bestellen. En neem van ons aan dat je nog wat ruimte over wil houden voor het dessert (we raden aan om die dus niet te delen 😉).

Tip: reserveer een tafel als je verzekerd wil zijn van een plek beneden in het restaurant, of boven op de patio. Die laatste is trouwens een aanrader; Het dakterras geeft een heerlijk ‘Caribisch meets city’ gevoel.

Tip 2: Ben je een vleesliefhebber dan raden we je aan om de Angus Beef Pansit te bestellen. Liever vis? De Caribbean Snapper is een heerlijke keuze. Ook voor de vegetariër is er keuze, dus voor ieder wat wils!

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
6pm – 11pm
6pm – 11pm
6pm – 11pm
6pm – 11pm
6pm – 11pm
Gesloten

Soi95

Waar je ons kan vinden