Skydive Curazao

Een ervaring voor het leven!

Wat je moet weten over Skydive Curazao

We schreven eerder al over de vetste dingen die daredevils kunnen doen, wanneer ze een bezoekje brengen aan Curaçao. En volgens ons kan een sprong uit een vliegtuig niet ontbreken! Boek vandaag nog je Skydive ervaring bij Skydive Curazao.

Een van de eerste gedachten die je wellicht zult hebben; waar komt ‘Curazao’ ineens vandaan? Je bent niet de enige. De eigenaren komen zelf uit Zuid Amerika en hebben jarenlange ervaring in het skydiven. Hun passie voor zowel hun hobby als vak hebben ze meegenomen naar tropisch Curaçao en een aantal jaren geleden kwam een langgekoesterde wens in vervulling; een eigen Skydive school.

Wat kan je verwachten

Boek je een skydive tour, dan ben je verzekerd van een enorme adrenaline kick. Je begint op de locatie van Skydive Curazao, vlakbij de Aloë Vera Plantage. Hier volgt eerst de registratie en briefing, alvorens je samen met je instructeur en een medewerker naar Hato Airport gaat om het vliegtuigje in te stappen.

Na ongeveer 30 minuten in de lucht (dit is al een cadeautje op zich, want wát een uitzicht!), is het zover: samen met je instructeur maak je je klaar om letterlijk een sprong in het diepe te wagen.

Verwacht een freefall van zo’n 45 seconden, waarbij er weinig momenten in je leven zullen zijn die je laten voelen dat je leeft (ondanks misschien wel een angstig moment ;-)). Vervolgens hang je nog een minuut of 7 in de lucht, voor je weer terug op de grond bent op de locatie waar de briefing begon.

Al met al duurt de tour zo’n 2 uur. Kosten bedragen USD 299 per persoon, waarbij elke individueel een eigen instructeur heeft (ook wel een tandem-jump genoemd).

Durf jij het aan?

Openingstijden

Elke dag van 08:00 – 17:00 uur

Skydive Curazao

Waar je ons kan vinden