Scuba Lodge & Ocean Suites

Kleurrijk genieten in hartje Willemstad

Wat je moet weten over Scuba Lodge & Ocean Suites

Iconisch voor het eiland zijn die prachtige gekleurde voormalige handelshuizen. In een aantal van deze panden, middenin Pietermaai, zit Scuba Lodge gevestigd. Dit boetiek hotel is hip van binnen en heeft een privé strandje buiten. En daarnaast zit er, zoals de naam al doet vermoeden, een duikschool bij! Als je van kleur houdt ben je op in Pietermaai aan het juiste adres. De huizen zijn in bonte kleuren geschilderd.

Scuba Lodge, met de historisch gekleurde gevels uit de 19e eeuw, is de perfecte afspiegeling van kleurrijk Curaçao! De zee, de zwembaden, het heerlijke eten en de beroemde cocktails brengen rust en ontspanning. De stad, het bruisende Pietermaai en de uitstapjes naar de rest van het eiland geven je elke dag weer iets nieuws te beleven.

’s Ochtends ontwaken met het geluid van de zee of de kwetterende vogeltjes in de tropische tuin. Lekker ontbijten met de voetjes in het zand en genieten van de rust en het uitzicht. Om vervolgens aan de andere kant het hotel uit te lopen en midden in Willemstad te staan. Voor vers fruit wandel je naar de drijvende markt, voor de mooiste foto’s zoek je de unieke muurschilderingen in Scharloo, voor een geschiedenisles bezoek je het slavernijmuseum in Otrobanda en de beste lokale lunch vind je bij de oude markt in Punda. En ’s avonds is er altijd wel iets te beleven in Pietermaai District. Het wordt niet voor niks het Soho van Curaçao genoemd! Ochtends ontwaken met het geluid van de zee of de kwetterende vogeltjes in de tropische tuin.

Scuba Lodge & Ocean Suites biedt totaal 28 kamers en 11 apartementen aan, waar je kan verblijven.

Aanrader: Of je nu al jaren duikt of interesse hebt om een introductieduik te doen; check de duikschool bij Scuba Lodge en laat je verrassen wat de onderwater te bieden heeft.

Waar je ons kan vinden