Sambil Curaçao

De grootste overdekte shoppingmall van Curaçao.

Wat je moet weten over Sambil Curaçao

We hoeven je niet te vertellen dat Curaçao maar een kleine stip in het Caribisch gebied is. Wat het eiland zo verrassend maakt, zijn de vele faciliteiten die het eiland rijk is. Ook als je kijkt naar het aanbod aan winkels. Als er één plek is waar je dit goed kunt vinden, dan is het in Sambil.

Deze overdekte shopping mall opende z’n deuren in 2015 en is sindsdien het epicentrum van vermaak voor jong en oud. Met z’n vele (internationale) winkels, foodcourt, vele entertainment voor kinderen en zelfs een grote supermarkt is het een plek waar je zo een dagvullend programma kunt hebben.

Sambil wordt niet voor niet ook genoemd in dit artikel wat je met kids kunt ondernemen op het eiland. De mall heeft een bioscoop, een bowlingbaan, een trampoline park, een fun corner en een binnenspeeltuin voor kinderen. En wil jij zelf even afkoelen in de hitte, dan kan je uren rondstruinen in dit winkelcentrum terwijl de airco op volle toeren draait. Niet voor niets een veelgebruikt alternatief voor de locals als het in de zomermaanden zo warm is op het eiland.

Je vindt bij Sambil bekende ketens zoals Calvin Klein, Claire’s, GEF, Jack & Jones, Levi’s en Pandora. Van schoenen tot kleding en van sieraden tot aan parfum; werkelijk alles is er te vinden. Regelmatig vinden er themafeesten en bazaars plaats, bijvoorbeeld tijdens Halloween, Kerst en Pasen.

Sambil vindt je bij Veeris, centraal gelegen tussen Willemstad en de rotonde naar de Weg van Westpunt. De mall is dagelijks geopend.

Maandag 10:00 – 20:00
Dinsdag 10:00 – 20:00
Woensdag 10:00 – 20:00
Donderdag 10:00 – 20:00
Vrijdag 10:00 – 21:00
Zaterdag 10:00 – 21:00
Zondag 11:00 – 20:00

Waar je ons kan vinden