Restaurant Nultwintig

Exclusief dineren voor betaalbare prijzen

Wat je moet weten over Restaurant Nultwintig

Dat Curaçao genoeg keuze heeft als het gaat om culinair genieten mag duidelijk zijn. Toch zijn er altijd net een paar plekken die er tussenuit springen, en Restaurant Nultwintig is er daar zeker een van!

Gesitueerd in een oud landhuis vind je dit chique, maar betaalbare restaurant. Alleen de entree is al een feest. Je komt binnen en loopt meteen de open keuken in waar je verschillende internationale chefs aan het werk ziet. Geloof ons; je krijgt meteen zin om te bestellen. Loop je verder door naar de overdekte patio pal achter het pand, dan zal je verbaasd zijn over de ruimte, de gezelligheid en de mooie inrichting.

Tip: je kan een ‘chefs table’ krijgen, waarbij je direct zicht hebt hoe de mise en place van jouw gerecht wordt gedaan.

LUNCH EN DINER
Kom je eten bij Restaurant Nultwintig, dan zal je verrast zijn over de service, de heerlijke smaakcombinaties en alle kleine details. Neem plaats aan een van de tafels en ga op zoek naar je bestek… juist ja, verwerkt in een lade onder je tafel (vinden wij dan weer leuk ;-)).

BAR
Achter in de sfeervolle tuin vind je een overdekte bar. Je kunt hier de lekkerste cocktails en drankjes bestellen en ook de uitgebreide en verfijnde wijnkaart is een must see én order volgens ons.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

12pm – 12am
12pm – 12am
12pm – 12am
12pm – 12am
12pm – 12am
12pm – 12am
10am – 12am

Restaurant Nultwintig

Waar je ons kan vinden