Renaissance Mall & Riffort

Het shopwalhalla van Curacao, met het decor van een ver verleden.

Wat je moet weten over Renaissance Mall & Riffort

Combineer cultuur met de favoriete bezigheid van menig vrouw en je komt uit bij Renaissance Mall & Riffort 😉. Het Riffort stamt uit 1828, wat destijds nog dienstdeed om Otrobanda (een deel van Willemstad) te beschermen voor ongewenste bezoekers. Momenteel is het Riffort een plek waar zowel toeristen als lokalen elkaar ontmoeten en waar je verschillende leuke eetplekken en winkels kunt vinden.

Zodra je via de achterzijde het Riffort uitloopt, kom je direct uit bij Renaissance Mall. Deze moderne ‘buitenmall’ is geheel in de stijl van Curacao gebouwd. De metershoge palmbomen maken het geheel af, waarbij het een heerlijk middagje toeven is aan deze kant van Willemstad.

Je vindt in Renaissance Mall & Riffort verschillende lokale en internationale winkels waar je naar hartenlust je creditcard kan laten wapperen. Zo vind je er een grote MANGO voor zowel mannen als vrouwen, een Diesel store, Tommy Hilfiger, Penha (grote parfumerie), Freeport Jewelers voor exclusieve merken, maar ook kleinere boutiques. Om de hoek heb je een bioscoop zitten, evenals een grote Starbucks. En ook over parkeren is nagedacht; de grootste parkeergarage van het eiland vind je IN de mall.

Je vindt in het Riffort verschillende eetgelegenheden (Ceviche 91 Gastrobar, The Pancake Sensation, Chanterelle Bistro, Steak & Ribs) en er worden regelmatig events georganiseerd.

Leuk weetje: de grootste aanlegpier van Curacao – de Megapier – vindt je pal achter Renaissance Mall. In het cruise hoogseizoen (november t/m maart) moet je niet raar opkijken als het overdag krioelt van de Amerikanen in Renaissance Mall & Riffort 😉.

Wil je vanaf de binnenstad richting het fort lopen? Als je vanaf Punda met de Pontjesbrug naar Otrobanda loopt, ga je direct aan wal naar links. Je loopt er vanzelf tegenaan. Happy shopping!

Openingstijden

Days

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Winkels

10am – 9pm
10am – 9pm
10am – 9pm
10am – 9pm
10am – 6pm
10am – 6pm
Gesloten

Renaissance Mall & Riffort

Waar je ons kan vinden