Pietermaai Boutique Hotel

Genieten in het bruisende Pietermaai

Wat je moet weten over Pietermaai Boutique Hotel

Een appartement midden in Pietermaai District en aan het water, met een heerlijk prive zwembad. Dat kan bij Pietermaai Boutique Hotel. Bonus: het personeel kan je alles vertellen over de bijzondere historie van het gebouw en de omgeving. Je verblijft namelijk in een Oud Hollands monument uit de 18e eeuw, maar dan van alle gemakken voorzien.

FACILITEITEN
Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, flatscreen TV, gratis Wi-Fi, comfortabel zit/eetgedeelte, regendouche, toilet en wastafel, kluisje, plus een volledig uitgeruste kitchenette met espressomachine, waterkoker, 2-pits elektrische kookplaat en koelkast.

HISTORIE
Verblijf in een kamer of suite met sfeer, waarbij de oorspronkelijke historische elementen tijdens de renovaties zorgvuldig in ere zijn gehouden. Houten shutters, smalle opgangen, originele tegelvloeren, houten vloeren en hoge balkplafonds. Maar ook bijzondere details zoals de schoorstenen van de open vuuroventjes en het zout dat zich uit de dikke koraalstenen muren wil persen. Het Pietermaai Boutique Hotel biedt geen standaardbelevenis, maar is wel standaard een belevenis.

PIETERMAAI DISTRICT
Verblijf je in Pietermaai Boutique Hotel, dan heb je vele restaurants en bars op loopafstand. Het is niet voor niets geliefd onder jonge stellen, digital nomads en avonturiers.

Waar je ons kan vinden