Papagayo Beach Resort

Royale villa’s in een sfeervolle setting, midden in Jan Thiel

Over Papagayo Beach Resort

Kom je met een gezin op vakantie, dan is Papagayo Beach Resort een heerlijke uitvalsbasis om je vakantie te vieren. Op 2 minuten lopen van het strand van Jan Thiel, vind je dit ruim opgezete resort met comfortabele 2 en 3-slaapkamer villa’s in tropische stijl met tuinzicht of zeezicht.

ROYAAL SLAPEN
Extra ruimte of privacy nodig? Kies dan voor de Royal Suite van 4 slaapkamers of de Presidential Villa van 5 slaapkamers met beide een eigen privé zwembad. Alle luxe villa’s van Papagayo hebben slaapkamers met airconditioning. In de woonkamer staat een flatscreen-tv met kabelzenders en de open keuken is voorzien van een magnetron en een vaatwasser, kortom; van alle gemakken voorzien. Alle villa’s hebben een veranda die via de lounge te betreden is.

PAPAGAYO BEACH PLAZA
Aan de overkant van de straat vind je de Papagayo Beach Plaza, waar je gratis toegang krijgt tot de strandclub en een fitnessruimte. Hier bevinden zich ook een spa, een casino en diverse winkels en restaurants. Wist je trouwens dat er ook een Papagayo Beach Hotel is? Dit moderne hotel is meer gericht op koppels en vind je om de hoek van het resort en de plaza.

Papagayo Beach Resort heeft 2 a la carte restaurants, namelijk Papagayo Beach Club (op Jan Thiel Beach) en het Specialty Restaurant (op het resort). Na het strand (check hier hoe dat eruit ziet: Jan Thiel) nog zin in een duik in het zwembad? Papagyao Beach Resort beschikt over 1 buitenbad en kidspool en 2 buitenbaden, zowel zoetwater als een zoutwater infinity pool bij Papagayo Beach Club.

Een plek waar je alle faciliteiten op één plek hebt in een sfeervolle setting; dat is Papagayo Beach Resort.

Waar je ons kan vinden