Papagayo Beach Hotel

Alle moderne faciliteiten, direct aan het strand van Jan Thiel

Wat je moet weten over Papagayo Beach Hotel

Papagayo omschrijft zich als de ‘one-stop-shop’ vakantiebestemming: met andere woorden boek je hier dan ben je in één keer klaar. Je bent van alle gemakken voorzien.

Van uitgaan in de trendy beachclub, je boodschappen halen bij de supermarkt, uiteten bij de verschillende restaurants, een drankje doen bij een van de vele bars, shoppen in de omliggende winkels, een gokje wagen in het casino, massages in de spa, chillen bij het zwembad én het strand voor de deur: hier zit jij in één keer goed!

HOTELKAMERS
Het viersterren hotel van Papagayo opende in 2013 haar deuren en dit trendy en unieke hotel grenst direct aan het strand van Jan Thiel. Het hotel telt 155 ruim ingerichte kamers, voorzien van airconditioning, WiFi, koelkast, kluisje, een inloop regendouche en je hebt een balkon of terras tot je beschikking.

STRAND, ZWEMBAD OF ALLEBEI?
Bij Papagayo vind je het beste van twee werelden. Wil je wel op het strand liggen, maar niet in de zoute zee zwemmen? Dan stap je toch in de infinity pool van de Papagayo Beach Club? Deze combinaties, ‘het beste van twee werelden’, vind je er vaker: zo kun je op hoog niveau eten, maar toch met de voetjes in het zand. Kun je uitgaan én een classy cocktail drinken, maar schuif je op zaterdag net zo makkelijk aan bij het ‘happy hour’ van Zanzibar, direct naast Papagayo Beach.

Papagayo vind je in Jan Thiel, zo’n twintig minuten rijden vanaf Willemstad en is nog altijd een van de populairste regio’s voor de Nederlandse vakantieganger. Dat heeft te maken met de fijne sfeer en de enorme hoeveelheid faciliteiten.

Kom je met een heel gezin? Check dan eens Papagayo Beach Resort, om de hoek van het hotel. Dit ruime opgezette resort valt onder dezelfde paraplu en is uitermate geschikt voor grote(re) reisgezelschappen.

Waar je ons kan vinden