Coral Estate Luxury Resort

Genieten in Banda Abou met alle faciliteiten binnen handbereik

Wat je moet weten over Coral Estate Luxury Resort

Curacao is verdeeld in twee ‘gebieden’, namelijk Banda Ariba en Banda Abou.
Banda Ariba is by far het dichtsbevolkte gedeelte, waar onder andere Willemstad ligt, maar ook Mambo Beach en Jan Thiel.
Banda Abou is het westelijke gedeelte van het eiland en een stuk rustiger. Hier vind je bijna alle mooie stranden van Curacao. En Coral Estate Luxury Resort.

Dit fijne resort is te vinden op de Coral Estate, een beveiligd gebied waar zowel huizen staan voor long term wonen, als het Luxury Resort voor gasten.

APPARTEMENTEN
Coral Estate Luxury Resort biedt verschillende type appartementen aan, waardoor je zelfs met een kleinere portemonnee hier prima terecht kan. Zo boek je al vanaf USD 99 per nacht een Deluxe Suite Garden View, of kan je zelfs een Premium Villa boeken als je met een groter gezelschap bent.

FACILITEITEN
Verblijf je bij Coral Estate Luxury Resort, dan kan je rekenen op ontspanning, lekker eten, een beautybehandeling als je hier zin in hebt en borrelen op een plek waar de zonsondergang nog nét even iets magischer is op het eiland. Zo heeft het resort 4 eetgelegenheden, waarbij er twee tevens dienst doen als beachclub;
* Bread & More; voor al je croissants, broodjes en lekkere taartjes.
* Karakter ligt beneden aan het strand. Hier kan je heerlijk loungen, eten en drinken. Ideaal om je dag door te brengen.
* Koraal is een ‘rooftop’ restaurant & bar, met fantastisch uitzicht op de Caribische zee. Het heeft zelfs een groot infinity zwembad, voor de ‘zoetwater’ liefhebbers.
* Pizza & More; voor als je ’s avonds eens makkelijk wilt doen (probeer de Pizza Milano!).

Daarnaast vind je hier 8 The Experience. Een heerlijke spa met ook weer een waanzinnig uitzicht op zee. Boek hier een massage, knipbeurt of pedicure en we verzekeren je dat je hier nooit meer weg wilt.

Tip: huur een auto zodat je ook de omgeving kan verkennen. Je zit om de hoek bij Porto Marie en Daaibooi
en je zit om de hoek bij Willibrordus. Als je geluk hebt, kom je ook nog wat flamingo’s tegen op de weg naar het resort.

Waar je ons kan vinden