Number Ten Curaçao

De lekkerste hotspot voor ontbijt, koffie & lunch

Wat je moet weten over Number Ten Curaçao

Een (verborgen) parel volgens velen en daar sluiten wij ons volledig bij aan! Number Ten Curaçao verdient echt een tien als het gaat om sfeer, het bijzonder lekkere menu en de service.

Hoe het allemaal begon? Zet een familie bij elkaar die allemaal op eigen wijze zin hebben om te ondernemen, voeg er een pand aan toe wat in den beginne niet aan de wensen voldeed en een concept wat vervolgens door-geëvolueerd is naar wat het nu is: Number Ten Curaçao.

Koffie, bagels en taartjes

Het menu van Number Ten Curaçao is even verrassend als het interieur. Over interieur gesproken; het verrassende van deze fijne plek is dat er verschillende ruimtes zijn ingericht met elk een eigen touch. Zo kan je ervoor kiezen om binnen of buiten te zitten en is elke tafel of stoel weer anders.

Oke, terug naar het menu. Zin in koffie of een latte? Van espresso tot flat white en van kombucha tot een beet latte; jouw koffiehart gaat écht een stukje harder kloppen van het aanbod.
Naast het brede vloeibare aanbod, is er ook keuze genoeg als het gaat om ontbijt of lunch. Tip: de breakfast burrito voor ontbijt of de tuna tacos voor lunch.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

7.30am – 3pm
7.30am – 3pm
7.30am – 3pm
7.30am – 3pm
7.30am – 3pm
Gesloten
Gesloten

Waar je ons kan vinden