Natural Blends Esthetics Spa Rif Fort

Ultiem ontspannen, midden in het Rif Fort in Otrobanda

Wat je moet weten over Natural Blends Esthetics Spa Rif Fort

Vakantie! Tijd om te ontspannen en bij te komen van een (meestal) druk bestaan. En hoe kan je nou beter ontspannen door jezelf te verwennen met een massage of andere beauty behandeling? Juist! Bij Natural Blends Esthetics Spa Rif Fort heb je ruime keuze uit verschillende behandelingen. Voor ieder wat wils.

Rif Fort
Je vindt Natural Blends Esthetics in het Riffort (bij Renaissance Mall & Riffort), op het pleintje waar ook Douwe Egberts en Don’s Icecream Shop zit. Combineer je dag shoppen, lunch, diner, filmavond of tour dus makkelijk met een bezoekje aan de spa.

Bijzonder ontspannend
De spa heeft een ruime keuze aan behandelingen. Ga je voor een massage? Dan kan je kiezen uit bijvoorbeeld aromatherapie, swedish, deep tissue, hot stone óf een gezellige couples massage.

Nog leuker; ga voor één van de behandelingen die waarschijnlijk minder bekend bij je zijn. Bijvoorbeeld een ‘Hanakasumi’; een peeling geïnspireerd op hoe ze het in Japan doen. Of een ‘Sensations Orientales’; een behandeling waar met een aromatische gel je huid wordt geexfoliërd.

En ook voor facials, manicures en pedicures ben je hier aan het juiste adres. De behandelingen varieren van 30 tot 90 minuten.

Sothy’s Paris
Wat een behandeling bij Natural Blends Esthetics nog lekkerder maakt? Er wordt gebruikgemaakt van de kwaliteitsproducten van Sothy’s, een gerenommeerd internationaal beautymerk.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

9:30am – 6pm
9:30am – 6pm
9:30am – 6pm
9:30am – 6pm
9:30am – 6pm
9:30am – 6pm
9:30am – 6pm

Natural Blends Esthetics Spa Rif Fort

Waar je ons kunt vinden