Myronchi Trip

Laat je verrassen door een privégids en ontdek de best bewaarde geheimen van Curacao!

Wat je moet weten over Myronchi Trip

Benieuwd naar de állermooiste verborgen snorkelparels van het eiland? Ontdek ze met Myronchitrip! De privé tours van Myronchitrip zorgen ervoor dat jij de mooiste snorkelplekken en vissen te zien krijgt én dat je ook nog eens een heleboel leert van de lokale snorkelgoeroe Mayrond! De privé tours kunnen geheel afgestemd worden op jouw wensen. Je kunt je eigen locatie kiezen of je kunt je laten verrassen door de experts. Wat je ook kiest, het zal gegarandeerd een onvergetelijke ervaring zijn!

Mogelijk de meest magische plek op Curaçao is de Blauwe Kamer (ook wel bekend als The Blue Room). Grote scholen vissen en de mooiste koralen worden verlicht door de zon die op een bijzondere manier zijn weg onder water vindt. Deze ervaring is prachtig op foto’s, maar nog veel mooier in het echt. Iets wat je dus met je eigen ogen moet hebben gezien!

Ook de Tugboat is een aanrader. Het strand dat leidt naar de tugboat is waarschijnlijk het minst indrukwekkend van deze lijst, maar don’t judge a book by it’s cover. De Tugboat is niet voor niets één van de meest bijzondere duikplekken op Curaçao! Het wrak zelf is bedekt met koraal en veel vissen hebben van de boot hun huis gemaakt.

Het ‘Catharina’ scheepswrak is een uitstapje op zich! Vlak bij de kust van Santu Pretu (wat zwart zand betekent) vind je een van de Curaçaose wonderen. De zee heeft van het Catharina scheepswrak een prachtig monument gemaakt waar iedereen de prachtige natuur mag komen bewonderen.

Hoe veel mensen kunnen zeggen dat ze schildpadden hebben gespot in het wild, terwijl ze op schoot zaten bij de Griekse god Neptune? Jij kunt één van hen zijn! Bij Playa Piskado staat onderwater een standbeeld van Neptune, dat zorgt voor een ele bijzondere achtergrond op foto’s.

Last but not least: Saba. Het Saba scheepswrak ligt dicht bij het Sea Aquarium. Het wrak is bedekt met prachtige koralen en is het thuis voor een verscheidenheid van het leven in de zee. De Saba ligt op ongeveer negen meter diepte en is perfect voor diegene die zijn of haar adem niet te lang kunnen inhouden. Twijfel niet te lang en ontdek deze adembenemende plek met Myronchitrip!

De tours van Myronchi trip duren gemiddeld 2-3 uur en zijn geschikt voor iedereen met een zwemdiploma. Eerst nog even een voorproefje? José ging met de lokale gids Mayrond van Myronchitrip op pad om de verborgen snorkelpareltjes te ontdekken. Langs Tug Boat en de Blauwe Kamer. Bekijk hieronder de video.

Openingstijden

Op aanvraag

Myronchi Trip

Waar je ons kunt vinden