Morena Resort

Ruim opgezet Eco-resort midden in Jan Thiel

Wat je moet weten over Morena Resort

Morena is hét eco Resort in Jan Thiel op Curaçao en daarmee een unieke locatie voor iedereen die het ultieme vakantiegevoel wil beleven met comfort en luxe, maar toch duurzaam met zijn of haar omgeving om wil gaan. Bij Morena staan mens en natuur beiden centraal.

VAN KAMER TOT VILLA
In totaal zijn er 99 verblijven beschikbaar, varierend van kamers voor 2 personen tot villa’s geschikt voor grote families tot 8 personen. Voor alles daartussen zijn er ook nog 2 en 3 slaapkamer appartementen en villa’s beschikbaar. Alle type accommodaties beschikken over ruime terrassen waar het resort toch wel uniek in mag worden genoemd. Zo kan je optimaal genieten van het buitenleven temidden van de natuur.

ZWEMBADEN
Op het resort zijn twee gedeeltes met zwembaden. De Family Pool bestaat uit een groot bad met daarnaast een peuterbad, ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Daarnaast heb je de Nature Pool, met 2 zwembaden. Elk bad is een ECO bad, wat ideaal is voor huid, haar, ogen en oren. Beide plekken beschikken over voldoende ligbedden, cabana’s en schaduwplekken.

Het resort is autovrij, auto’s kunnen op de beveiligde parkeerplaats voor de receptie worden geparkeerd. Op het resort zijn bolderkarren te gebruiken, waarmee ook naar het strand kan worden gelopen (leuk voor de kids)!

Morena ligt op steenworp afstand van Jan Thiel Beach, waar je meerdere restaurants, bars en winkel kunt vinden. Ook is er een supermarkt om de hoek voor al je bekende (Nederlandse) producten.

Waar je ons kan vinden