Mermaid Boattrips

Dagtrips naar een onbewoond eiland. Dat doe je met de Mermaid!

Wat je moet weten over Mermaid Boattrips

Een trip naar Curacao is niet compleet voor je een trip naar ’t kleine zusje, Klein Curacao, hebt geboekt! Dit onbewoonde eiland ligt voorbij de Oostkust van Curacao en is écht de moeite waard om te bezoeken.

OPSTAPPEN VISSERSHAVEN
Stap aan boord van de Mermaid. Van zondag tot en met vrijdag vaart dit grote, veilige schip je vanaf de Vissershaven, waar je ’s ochtends opstapt, naar Klein Curacao. Vakanties staan gelijk aan uitslapen, maar hiervoor moet je toch echt wat eerder uit de veren; om 7 uur ’s ochtends vertrek je namelijk al. Best vroeg, maar geloof ons, de dag kan niet lang genoeg duren.

DOLFIJNEN
Je vaart in ongeveer 1,5 uur naar het onbewoonde eiland. Op de heenweg ga je tegen de golven in, wat kan zorgen voor wat zeeziekte als je hier gevoelig voor bent.  Als je dit op voorhand weet, even een reispilletje bij de locale Botika inslaan. Laat je tijdens het varen verrassen door honderden vliegende vissen en misschien spot je wel een school wilde dolfijnen! Deze komen namelijk regelmatig voorbij.

Na een flinke tocht kom je aan op het idyllische Klein Curacao. Het water zo lichtblauw als het maar kan zijn, wit zand, fijne palapa’s. Geloof ons als we zeggen dat je je waant alsof je zo een ansichtkaart aan het bekijken bent.

VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN
Je Klein Curacao trip boeken met de Mermaid Boattrips, betekent dat je gebruik kan maken van hun private Beachhouse met alle faciliteiten vandien. Ontbijt met koffie en thee. Een uitgebreide lunch (BBQ buffet, yum!), strandstoelen, er is voldoende schaduw, snorkelspullen die je kunt gebruiken, toiletten op het strand, douches etc. Kortom; alles wat je nodig hebt voor een fantastische all-inclusive stranddag.

Trips naar Klein Curacao

Dagen

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Tijden

7am – 5pm
7am – 5pm
7am – 5pm
7am – 5pm
7am – 5pm
Geen trips
7am – 5pm

Mermaid Boattrips

Waar je op moet stappen