Madero Ocean Club

Het kloppend hart van de Mambo Beach Boulevard

Wat je moet weten over Madero Ocean Club

Je vakantie op Curaçao is niet compleet zonder een bezoek te hebben gebracht aan Madero Ocean Club! Pak de meest interessante concepten van tegenwoordig samen, giet het in één beach club en verwonder je over het resultaat: Madero Ocean Club.

Overdag kan je hier je ‘tan’ bijwerken op het strand of aan het zwembad, ’s avonds kunnen alle remmen los bij een van de vele feesten en events die de club organiseert. Zo heb je elke woensdag, vrijdag en zondag standaard groot feest, waarbij het (spreekwoordelijke) dak eraf gaat. Want hoe je het ook wendt of keert; feesten met je voetjes in het zand en onder de palmbomen is dé perfecte setting om dat Caribische gevoel te krijgen.

Madero onderscheidt zich als Ocean Club met haar vele concepten. Zo vind je hier een ‘Lifestyle Boutique’, waar je de mooiste high-end merken shopt. Vind de mooiste en meest exclusieve zonnebrillen van het eiland, accessoires, beach kleding en de leukste outfits in deze winkel op het terrein van Madero Ocean Club.

Ook aan de veeleisende foodie is gedacht; sinds 2021 is Bambu Curaçao het eetconcept bij Madero Ocean Club, waar je de heerlijkste Aziatische gerechten met een twist kunt bestellen. Geniet van de sappigste Gyoza’s, een Aziatische variant op Ceviche of een van de taco varianten (geloof ons, die ga je lekker vinden). Kortom; jouw lunch en/of diner plan je bij Bambu Curaçao.

Regelmatig vind je de beste (Nederlandstalige) artiesten op het podium van Madero Ocean Club. Zo is de stijlvolle beachclub de thuishaven voor Davina Michelle, André Hazes jr, Frenna, Freddy Moreira en vele andere toppers. En wekelijks zijn er gastoptredens van lokale en internationale dj’s. Check de socials (zie rechtsboven op deze pagina) voor aankomende events en onthoud: jouw vakantie op Curaçao is niet compleet zonder een bezoek te hebben gebracht aan Madero Ocean Club

Openingstijden

Days

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Bar

10am – 10pm
10am – 10pm
10am – 2am
10am – 10pm
10am – 2am
10am – 10pm
10am – 2am

Madero Ocean Club

Waar je ons kunt vinden