Livingstone Jan Thiel Resort

Viersterren genieten op loopafstand van het strand van Jan Thiel

Wat je moet weten over Livingstone Resort

Jan Thiel is niet voor niets één van de meest populaire plekken waar vakantiegangers willen verblijven. Deze toeristische hoek kenmerkt zich door misschien wel de meeste faciliteiten op één gecentreerde plek en is dus bij uitstek een hele geliefde plek voor gezinnen met kinderen of vakantiegangers die liever geen auto willen huren. Met op steenworp afstand Van den Tweel Supermarket (de Curacaosche Albert Heijn), een sportschool, verschillende beachclubs en restaurants, winkels, een spa en een casino kan je hier prima toeven.

Livingstone Jan Thiel Resort is een van de resorts in deze hoek en biedt verschillende vormen aan om te verblijven; je kan hier een kamer boeken, een appartement of zelfs een villa. Het vier sterren resort heeft – naast een groot zwembad – een bar/restaurant op het resort; ‘The Don’. Daarnaast heeft het bij de ingang van het resort ook een Nederlandse verrassing; Donny’s  Snack Bar. Jazeker, jouw kroket, frinkandel of broodje shoarma hoef je niet te missen tijdens je verblijf in de Caribbean.

Ook de actieveling kan er z’n hart ophalen; er is een duikcentrum waar je je duikset kan huren of een introductieduik kan boeken.

Waar je ons kan vinden