Lionsdive Beach Resort

Het sportiefste hotel van ’t eiland, direct aan Mambo Beach

Wat je moet weten over LionsDive Beach Resort

Ben je op zoek naar een hotel wat kan voorzien in jouw sportieve behoeftes, dan zit je bij LionsDive Beach Resort goed!

Ook wel het ‘sportiefste’ hotel van Curacao genoemd en niet zonder reden. Zo ligt het Resort direct aan het strand, waar jij je dagelijkse borstcrawl kan oefenen. Geen fan van de zee? Dan kan je je baantjes ook in het 50-meter bad trekken. Direct naar het resort vind je ook een duikschool en een gym.

LionsDive Beach Resort is ook regelmatig het decor voor sportieve evenementen. Zo werd er tot een paar jaar geleden de Amstel Curacao Race georganiseerd waarbij het hotel als start -en eindpunt fungeerde. Ook voor de KLM Curacao Marathon was LionsDive Beach Resort vaak het eindpunt.

LionsDive is geliefd onder stellen en families, daar het direct aan Mambo Beach Boulevard ligt en daardoor een uitermate centrale ligging heeft. Naast de ‘eigen’ restaurants op het resort zoals Hemingway Beach Bar & Restaurant en Nemo Sushi & Wok, zit je op steenworpafstand van plekken zoals Bambu Curacao, Madero Ocean Club en Mood Beach. Ook Dolphin Academy Curacao is direct naast het resort gelegen en zeker de moeite waard om een bezoek aan te brengen.

Tip: Elke zondag is er live muziek en Salsa bij Hemingway Beach Bar & Restaurant.

Waar je ons kan vinden