Kunuku Aqua Resort

Dit all-inclusive resort is een hit bij families met jonge kinderen

Wat je moet weten over Kunuku Aqua Resort

Een feestje tijdens je vakantie. Zo kun je je all-inclusive vakantie bij het Kunuku Aqua Resort het beste omschrijven. Van zwembaden, enorme glijbanen tot een eigen robot die de drankjes tapt en zelfs botsauto’s: je vindt het allemaal op dit kindvriendelijke resort.

KEUZE UIT SOORT ACCOMODATIE
Het Kunuku Aqua Resort heeft in totaal 24 appartementen en 189 hotelkamers en studio’s. De studio’s zijn geschikt voor twee personen en een baby. Kom je met een groter gezelschap tot vier personen, dan kom je terecht in de familiekamer. Tot zes personen kun je terecht in het appartement. Alle accommodaties hebben de beschikking over een airconditioning, gratis wifi, tv, een gratis kluisje en de minibar wordt de eerste keer gratis gevuld. Ga je voor een eigen appartement? Dan heb je de ook de beschikking over een eigen grote woonkeuken en in elke slaapkamer zit een airco en een eigen terras- of balkon.

ALL-INCLUSIVE
Kunuku Aqua Resort is een van de weinige all-inclusive resorts op het eiland. Je ijskoude drankje haal je makkelijk bij een van de vier bars, er is een restaurant en er is een speciaal pizzarestaurant. Het hoofdrestaurant is in buffet-vorm, maar wil je eens wat anders tijdens je vakantie? Op verzoek is er ook ‘À la Carte’ en barbecue beschikbaar. Dit is eenmalig inbegrepen bij een verblijf van 7 nachten of meer, of tegen bijbetaling als je hier vaker gebruik van wenst te maken.

FACILITEITEN
Bij Kunuku Aqua Resort hoef je je echt geen moment te vervelen. Het resort heeft maar liefst 5 (!) zwembaden. Twee zwembaden daarvan zijn speciaal voor kleine kinderen. En verschillende zwembaden hebben een glijbaan. Zulke lange glijbanen zijn uniek voor het eiland. Ben je zat van het glijden? Dan ga je toch gewoon in de botsauto’s of in de kermisattractie die het resort op het terrein heeft staan? Ook is er regelmatig entertainment bij het zwembad.

CURACAO
Je kunt eenvoudig een auto huren (tip: het is heerlijk vertoeven bij Porto Marie, op nog geen 10 minuten rijden) of een tour boeken bij de tour desk en autoverhuur of je koopt je souvenirs meteen in de souvenirshop van Kunuku Aqua Resort, maar veel leuker is om het eiland te ontdekken! Om de gasten, ook zonder eigen vervoer, het strand te laten zien en de binnenstad te laten ontdekken is er een gratis shuttleservice. 

Waar je ons kan vinden