Kortingskaart Curaçao

De beste deals en kortingen, verzameld in één app om jouw vakantie betaalbaar te houden

Wat je moet weten over Kortingskaart Curaçao

Je vakantie is geboekt of je bent misschien al wel op Curaçao. Genoeg te doen en te beleven, dat weten wij als geen ander! En er is geen volk in de wereld wat zo bekend staat als het gaat om geldbewustzijn. Going Dutch, the Dutch way, je kent ze vast wel. Kortingskaart Curaçao is zo’n product wat perfect inspringt op de behoefte van een Nederlander.

AANSCHAF
Maak gebruik van ruim 35 deals – van tours en autohuur tot culinair genieten – waar je tot 20% korting krijgt. Het is simpel; je schaft een (digitale) kortingskaart aan voor een klein prijsje – afhankelijk van hoeveel weken je hem gebruikt – en je hebt in feite binnen één keer gebruiken je geld er al uit. Makkelijk aan te schaffen; op de website kan je met Ideal of creditcard betalen en in de app kan je vervolgens je deals bekijken.

DEALS
15% korting op je restaurantrekeningen. 25% korting op alle CurAloe producten. 15% korting op je hotelovernachting. 15% korting op verschillende musea. Het is een greep uit verschillende deals die Kortingskaart Curaçao voor jou heeft geregeld. Bekijk zelf het hele aanbod op hun website en bestel jouw kortingskaart vandaag nog!