Kontiki Beach Resort

Tropische luxe direct aan Mambo Beach

Over Kontiki Beach Resort

Boek je je verblijf bij Kontiki Beach Resort, dan ben je verzekerd van een vakantie die van A tot Z geregeld is! Het resort is onderdeel van het welbekende Van Der Valk concept. En als er één familie is die weet wat hospitality is, dan zijn zij het wel.

Kontiki Beach Resort zit pal aan het welbekende Mambo Beach en is de laatste jaren met het gehele concept uitgebreidt tot een mooie strip waar accommodatie, strand, eten en drinken samenkomen. Zo kan kan je er niet alleen heerlijk overnachten in een van de kamers of recent gebouwde Luxury Suites, ook overdag is het goed toeven op het strand van Cabana Beach of Mood Beach.

Het zal je niet verbazen dat Kontiki Beach Resort een gecertificeerd Eco Resort is. Alle kamers van Kontiki zijn smaakvol gebouwd en vormgegeven, waarbij gebruik is gemaakt van vele natuurlijke elementen. De kamers zijn voorzien van alle gemakken. En wil wens je je verblijf echt in stijl door te brengen, dan zijn de Luxuxry Suites (opgeleverd in 2022) iets voor jou. Je hebt keuze uit 5 verschillende type Suites, elk met hun eigen plunge pool op jouw terras.

Naast de vele faciliteiten, zit je direct aan de Mambo Beach Boulevard, waar je tal van andere restaurants, winkels, beachclubs en barretjes kunt vinden. We zeiden het je; je verblijf bij Kontiki Beach Resort is van A tot Z geregeld ;-).

Tip: elke woensdag is het Cabana Night, direct naast het resort. Live dj’s en als je geluk hebt een optreden van een bekende artiest.

Waar je ons kan vinden