Karakter Curaçao

Kom loungen, eten en zwemmen bij Karakter en geniet van een waanzinnige service en dito uitzicht

Wat je moet weten over Karakter Curaçao

Kom je naar Curaçao, dan zijn Jan Thiel en Mambo Beach Boulevard plekken waar je sowieso wel zult komen. Op ongeveer 30 minuten rijden, halverwege Westpunt, kan je de afslag naar Willibrordus nemen, waar vlakbij Coral Estate ligt. Een mooie natuurgebied met prachtige huizen, bijzonder uitzicht én Karakter Curaçao. Deze beachclub is er eentje die je op je lijst moet zetten, want ontspannen, dat is een ding wat je hier zeker kunt.

RESTAURANT
Karakter ligt direct aan het water en zal qua uitzicht absoluut een feest voor het oog zijn. Wat ook een feestje is; de heerlijke gerechten. Kom ontbijten, lunchen of dineren (of doe het gewoon allemaal en maak er een hele dag van) en bestel een lekkere cappuccino (je krijgt er huisgemaakte chocolade bij; de-li-cious!), smoothie of kies een glaasje van de wijnkaart. Je kunt in het restaurant plaatsnemen of direct op het strand met de voetjes in het zand.

BEACH
Karakter zegt het zelf al: Beach * Lounge * Restaurant. En alledrie kan je héél erg goed op het strand. Neem een bedje of kies een lekkere loungehoek – als je geluk hebt zit er zelfs een schommel bij – en laat je de hele dag verwennen door het personeel. Entree en gebruik van de bedden/lounges zijn gratis, wel dien je eten en drinken te bestellen. Geloof ons; dat is geen straf.

Eat, Sleep, Swim repeat is eigenlijk het enige wat je hoeft te doen. Het water is toegankelijk via twee (stenen) trappen, dus voor minder valide bezoekers iets minder handig. En zin om te duiken of snorkelen? Met de duikschool pal naast het restaurant kan je hier je setje huren. Boek je massage boven bij 8 the Experience en jij komt helemaal zen weer thuis.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

8am – 9pm
8am – 9pm
8am – 9pm
8am – 9pm
8am – 9pm
8am – 9pm
8am – 9pm

Karakter Curaçao

Waar je ons kan vinden