KAFÉ 5999

Bijzondere ontbijt en lunchgerechten in het hart van Zeelandia

Wat je moet weten over KAFÉ 5999

Een van de redenen om Dolfijn Travel te volgen, is om plekken en tips te ontdekken waar je anders niet zo snel op zou komen. En met KAFÉ 5999 is dit een klassiek voorbeeld; bedank ons later.

Opgericht in 2019 en voor veel toeristen verscholen in het hart van Zeelandia, vind je KAFÉ 5999. Met z’n laidback interieur, fijne service en bovenal fantastische keuze in gerechten, koffies en sappen is dit een absolute aanrader (Hier schreven we er al over).

Dolfijn FM is ook fan. Zo konden veel luisteraars elke werkdag een ontbijtje winnen. En waar je dan uit kunt kiezen? Wat dacht je van Orange Honey Pancakes? De Classic Avocado Toast? Of treedt uit je comfort zone en ga voor een Japanese Egg Salad Toast. Werkelijk alle menu opties zijn om je vingers bij af te likken, zelfs al voordat het op je bord geserveerd wordt.

Naast ontbijt (en de lekkerste koffie), kan je bij KAFÉ 5999 ook andere lekkernijen bestellen. Ze hebben een uitgebreid sandwich & burgers menu, bowls, vegetarische gerechten én comfort food zoals Chicken & Waffle en Bao Buns. En krijg je dorst van al dat heerlijke eten? Dan bestel je een huisgemaakte limonade, juice, iced tea of cocktail. Graag gedaan hè 😉.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

7am – 3pm
7am – 3pm
7am – 3pm
7am – 3pm
7am – 3pm
9am – 3pm
Gesloten

KAFÉ 5999

Waar je ons kan vinden