Landhuis Daniel

Waar kunst en culinair genieten elkaar ontmoeten

Wat je moet weten over Landhuis Daniel

Ben je op zoek naar een plek waar historie, kunst en lekker eten samenkomen? Landhuis Daniel is the place to be! Het landhuis dateert uit omstreeks 1700, gebouwd door Daniel Ellis, een Engelse kapitein van een Nederlands WIC schip.

ART & CUISINE
Sinds 1997 is Landhuis Daniel in handen van Jan Francke, tevens kunstenaar. En die kunst, die zie je ook terugkomen in het landhuis. Buiten de ruime en gezellige patio – waar je terecht kan voor ontbijt, lunch en diner – vind je binnen verschillende schilderijen én biedt het landhuis ook een aantal eenvoudige guestrooms om te verblijven.

FRANSE KEUKEN MEETS CARIBBEAN
Kom je eten bij Landhuis Daniel, dan ben je verzekerd dat er voor ieder wat wils is. Het menu bestaat uit verschillende keukens, waaronder de Franse, Hollandse, Internationale en zelfs Indonesisch. Zo staan er seizoensgebonden gerechten op de kaart zoals mosselen, wild (tijdens de feestdagen), maar bijvoorbeeld ook de welbekende Indonesische rijsttafel is een aanrader.

Landhuis Daniel vind je op de Weg naar Westpunt, net voorbij de afslag naar Porto Mari & Coral Estate. Elke dag geopend en op zondag zelfs van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Eet smakelijk!

Openingstijden

Days

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Lunch

12pm – 2pm
9am – 2pm
9am – 2pm
9am – 2pm
9am – 2pm
9am – 2pm
9am – 5pm

Dinner

5pm – 10pm
5pm – 10pm
5pm – 10pm
5pm – 10pm
5pm – 10pm
5pm – 10pm
5pm – 10pm

Landhuis Daniel

Waar je ons kunt vinden