Fish & Joy

De gezelligste bistro en wijnbar… in de welbekende Penstraat op Curaçao

Wat je moet weten over Fish & Joy

Al sinds jaar en dag bekend onder zowel toeristen als locals; Fish & Joy. Waar de eigenaren al jaren in het vak zitten en eerder het welbekende Fishalicious runde, zit Fish & Joy sinds een paar jaar in het monumentale pand aan de Penstraat en mag het zicht naast MosaCaña, Soi95 en Nultwintig voegen bij misschien wel de meest tongstrelende straat van ’t eiland.

Ervaar een kwalitatieve mix van eten en drinken in de Bistro en Wijnbar van Fish & Joy, waar een mooie selectie van wijnen en spijzen op het menu staan. De gerechten op de kaart zijn op basis van een shared-dining concept, waarbij je verschillende kleinere gerechten kunt delen met je gezelschap. Het leuke hieraan is dat je sneller wat nieuws probeert; en dat is hier zeker de moeite waard. Fish & Joy neemt je mee op een internationale culinaire reis; van Japan naar Italië en van Europa terug naar de Caribbean, met elk een eigen smaak.

Je hebt de keuze om binnen in een sfeervolle setting te eten of heerlijk te genieten in de openlucht op de intieme patio.

Enjoy bij Fish & Joy!

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

5:30pm – 10pm
5:30pm – 10pm
5:30pm – 10pm
5:30pm – 10pm
5:30pm – 10pm
Gesloten
Gesloten

Fish & Joy Bistro & Wine bar

Waar je ons kan vinden