Downtown by 5999

De nieuwste verrassing in Pietermaai District

Wat je moet weten over Downtown By 5999

Je hebt parels en je hebt….. grotere parels! En dan hebben we het over Downtown by 5999. Geopend in juli 2023 en een mooie hotspot voor Pietermaai District.

Downtown by 5999, de naam geeft het al een beetje weg. Dezelfde eigenaren van KAFE 5999 hebben hun ervaring doorgevoerd in een all-day concept, waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch, diner en heerlijke cocktails. En zoals ze zelf zeggen: ‘5999 staat voor de liefde, warmte en de ziel van de Curaçaose cultuur’. Dat maken ze dubbel en dwars waar.

Zo staan er tongstrelende lunchitems op de kaart, zoals een Avocado & Goat Cheese Smash of een Tom Kha Kai Sandwich. Best verrassend, al zeggen we het zelf. En wil je in een ongedwongen sfeer dineren, ook dan is Downtown by 5999 een fantastische optie. Ga voor een Caribische Crispy Corn Ceviche of ga ‘all the way’ en bestel een Sea Bass & Edamame. Ook serveren ze kwalitatieve vleesgerechten en is er ook aan de vegetariër gedacht.

Tip: probeer The Bloody Freakin Sun. En dan hebben we het niet over de zon die buiten schijnt. Deze pittige cocktail zet je mond in vuur en vlam. Precies zoals het hoort op vakantie. Cheers!

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

7am – 11pm
Gesloten
Gesloten
7am – 11pm
7am – 11pm
8am – 11pm
8am -11pm

Downtown By 5999

Waar je ons kan vinden