De Heeren @ Sea

Ongedwongen tafelen direct aan de Caribische zee

Wat je moet weten over De Heeren @ Sea

Je zal wellicht al weten dat Pietermaai District vele bars en restaurants heeft. De Heeren @ Sea is daar één van en ligt zelfs een beetje verscholen tussen Scuba Lodge & Ocean Suites en Saint Tropez Ocean Club.

Dit heerlijke restaurant is er echt een om op je lijstje te zetten. Of je nu van plan bent om hier te komen ontbijten, lunchen, dineren, een koffietje, wijntje of cocktail te komen doen OF gewoon allemaal (;-)), De Heeren @ Sea biedt het allemaal. Je kan ervoor kiezen om op de sfeervolle patio te zitten, of met je voetjes in het zand; beiden geven een bijzonder uitzicht direct op zee.

De Heeren @ Sea is het zusje van De Heeren in Zuiktertuinmall. Het concept is simpel en overheerlijk; voor smaakvolle, bistrogerechten moet je hier zijn. Zo heb je keuze uit verschillende pasta’s salade’s, vlees -& visgerechten.

Tip: De Heeren staat bekend om z’n biefstuk, waarbij de bereiding en het serveren ongeveer gelijk is aan het concept van Loetje in Nederland. De Biefstuk Sambal is absoluut onze favoriet en zeker de moeite waard om te proberen!

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

8am – 12am
8am – 12am
8am – 12am
8am – 12am
8am – 12am
8am – 12am
8am – 12am

Waar je ons kan vinden