Curaçao Marriott Beach Resort

Ultiem genieten in Piscadera

Wat je moet weten over Curaçao Marriott Beach Resort

Op zoek naar een exclusief resort waar je op je wenken wordt bediend? Het Curaçao Marriott Beach Resort is the place to be and sleep!

Na een jarenlange renovatie opende de bekende keten in 2019 – net voor COVID uitbrak – weer z’n deuren op Curaçao. Leuk weetje: het is voor maar liefst  37 miljoen dollar(!) volledig opgeknapt en ingericht.

FACILITEITEN
Als je een overnachting boekt, slaap je in de gloednieuwe moderne kamers en duik je ‘s ochtends zo in het vernieuwde infinity pool aan de Piscadera Baai. ‘s Middags loungen bij het zwembad en een heerlijk lunchen bij de pool bar. ‘s Avonds een hapje eten bij The Orangerie of bij de Sushi Bar.  Boek je een zeezichtkamer, dan trakteert het beach resort je op een uitzicht om bij weg te dromen. Zeker de moeite waard.

Het Curaçao Marriott Beach Resort ligt aan het strand op 15 minuten rijden van Hato Airport, de internationale luchthaven van Curaçao, en op 10 minuten van de historische hoofdstad Willemstad, dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat.

DESIGN
De twee zwembaden, de tuin, de lobby en alle 336 kamers en suites zijn compleet opnieuw opgebouwd en ingericht. Het design en de styling zijn geïnspireerd op de Nederlandse maritieme traditie en uitgewerkt in modern ontwerp door het beroemde Mexicaanse bureau ‘Arquitectura de Interiores’.

Alle kamers hebben een ruim balkon en uitzicht over het zwembad of de zee en zijn uitgerust met de nieuwste audiovisuele apparatuur. De nieuwe badkamers zijn ingericht als mini spa’s, inclusief luxe verzorgingsproducten.

Het resort is al decennialang erg geliefd onder Nederlandse gasten. Gasten ontmoeten elkaar in de ‘Great Room’, het lobbyconcept van Marriott. In deze open-air lobby worden 3 trendy horecaconcepten gecombineerd, met elk zijn eigen sfeer. Schuif met z’n tweeën aan bij een bar, kies een intiem zitje of zoek interactie met andere gasten aan een van de grote communitytafels.

KEUKEN
Het resort biedt onder andere een sushibar, cocktailbar, een open poolbar en een koffieshop. Signature-restaurant Ç-spice biedt gerechten met lokale, Caribische, Europese en Zuid-Amerikaanse invloeden, in een ontspannen, upscale omgeving waar gasten binnen of buiten op de patio van kunnen genieten.

Waar je ons kan vinden