Chill Beach Bar & Grill

Met je voetjes in het zand op Mambo Beach

Alles Wat je moet weten over Chill Beach Bar & Grill

Een plek waar je je volledig in de tropen waant. Met de faciliteiten van een beachclub. En de sfeer van een ongerepte strandzaak. Dát is Chill Beach Bar & Grill

Enigszins verstopt tussen het strand van Lionsdive en Beach Resort en Bonita Beach Club op Mambo Beach, vind je deze heerlijke plek. Chill opende z’n (onzichtbare) deuren in 2014 en is sindsdien één van de fijnste strandplekken van het eiland. Het zit ‘m hier vooral in de details. Zo kan je ervoor kiezen om plaats te nemen aan een van de vele gezellige picknicktafels op het strand. Een drankje aan de bar doen onder een grote palapa. Of neem plaats in een van de hangmatten die hier hangt. En over details gesproken; leuk om een kijkje te nemen in de ‘drijfhoutjes tuin’; vele lokale (en internationale) bedrijven hebben hun bedrijfslogo op een drijfhoutbordje laten vereeuwigen en hangen hier bij Chill.

Chill Beach Bar & Grill is alom geliefd bij zowel de locals als toeristen. Fijne bijkomstigheid is dat je met kleine kinderen hier makkelijk het water in kunt, terwijl jij lekker een boek kunt lezen aan kant. Elke vrijdagmiddag is er een drukbezocht happy hour bij Chill, waar jong en oud samenkomen om de week af te sluiten.

Houd je van een lekker stuk vlees? Bestel dan een Mixed Grill of een van de pincho’s die je op het menu kunt vinden. Geserveerd met rauwkost en verschillende sauzen. Wij zijn er dol op!

Authentiek, voetjes in het zand, ongedwongen sfeer. Zomaar wat termen die we perfect bij Chill Beach Bar & Grill vinden passen. Ontdek het zelf.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

9am – 10pm
9am – 10pm
9am – 10pm
9am – 10pm
9am – 10pm
9am – 10pm
9am – 10pm

Chill Beach Bar & Grill

Waar je ons kan vinden