Children's Museum Curacao

Dé educatieve plek waar kinderen hun hart op kunnen halen

Wat je moet weten over het Children's Museum Curacao

Ben je op het eiland en heb je kinderen? Dan is het Children’s Museum Curacao een absolute must do! Het is het enige museum op Curaçao waar je overal aan mag zitten en het perfecte uitje voor als je met je kinderen iets anders wil dan een dagje strand of een dagje stad.

Bij het interactieve kindermuseum is er voor ieder kind wel iets leuks: van knutselen tot de enorme legohoek, een supermarkt op kindniveau, de avonturen die je er beleeft in de ‘nacht’ of bouw een grote skelter. Het kindermuseum is geschikt voor kinderen tussen de 1 en 10 jaar oud.

De missie van het Children’s Museum Curaçao is om kinderen te laten leren door ze te laten spelen. Zo is er geen route in het Children’s Museum en mogen kinderen overal aanzitten. Het museum draagt door slimme – voor kinderen hele leuke – activiteiten bij aan de ontwikkeling van de kinderen. En dat is dan ook meteen het doel: kinderen de fundamentele eigenschappen op cognitief, fysiek, sociaal-emotioneel en creatief gebied bijbrengen.

Precies om die reden zijn er regelmatig schoolklassen bij het Children’s Museum te vinden maar je kunt er ook individueel prima naar toe. Je hebt zowel binnen als buiten verschillende ruimtes waar kinderen helemaal hun gang kunnen gaan. Deze ruimtes worden gedurende het hele jaar aangepast, zodat bij elk nieuw bezoek aan het museum er weer wat nieuws te ontdekken valt.

Entree:
Tot 1 jaar – gratis
Kinderen & Volwassenen: FL 12.50
10 rittenkaart: FL. 110.00

José ging alvast voor je op ontdekkingstocht, bekijk hieronder de video.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
Gesloten
9am – 5pm
9am – 5pm
9am – 5pm
9am – 5pm
1pm – 5pm

Children's Museum Curacao

Waar je ons kunt vinden