MosaCaña Bar & Kitchen

Vinden wij de beste Latijns-Caribische verrassing van het eiland.

Wat je moet weten over MosaCaña Bar & Kitchen

Kan je een cocktail wel waarderen? En spreekt een shared dining concept jou wel aan? Dan is MosaCana ábsoluut een plek die je bezocht moet hebben.

Deze té leuke plek vind je in de Penstraat, vlakbij Pietermaai. Het (lekkere) verhaal begint in 2016, waarbij Mosa z’n deuren opent in het kleine okergele pand aan de Penstraat. Op dat moment is de culinaire hoek nog niet zo druk bezet als vandaag de dag; het alom bekende Fishalicious (tegenwoordig bekend onder de naam Fish & Joy) was toen aan de overkant te vinden. Mosa krijgt in 2018 versterking aan de andere kant van hun binnen patio; Cana Bar & Kitchen is geboren en met direct succes; de ijzersterke (en overheerlijke) cocktails blijven niet lang onopgemerkt op het eiland.

Tegenwoordig gaan broer en zus verder onder één naam; MosaCaña Bar & Kitchen. Alhoewel de synergie tussen de twee altijd al goed was, is met de ‘naam fusie’ de eenheid op zowel de patio als binnen in de knusse Latin geïnspireerde hoekjes nog beter zichtbaar.

We raden je aan om van tevoren te reserveren, zeker op weekenddagen. En of je nu met z’n tweeën komt of met een groot gezelschap; het menu is werkelijk fantastisch. Mooie combinaties, een ruime keuze in vis, vlees en vegetarisch én het cocktailaanbod maken deze plek tot een van onze favorieten (en wij zijn niet de enige).

Het team adviseert je graag als je geen keuze kunt maken (want je wilt eigenlijk álles bestellen van de kaart). Tip: Later op de avond is het supergezellig binnen aan de bar. Je weet wel waar wij te vinden zijn in het weekend 😉.

Openingstijden

Dagen

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dinner

Gesloten
6pm – 12am
6pm – 12am
6pm – 12am
6pm – 2am
6pm – 2am
Gesloten

MosaCana.com

Where you can find us