Caleo Crudos y Parrilla

Een feest op je bord en een ervaring om te beleven

Wat je moet weten over Caleo Crudos y Parrilla

Ooit binnengelopen in een restaurant met de gedachten dat je in een compleet andere wereld bent? Welkom bij Caleo! Stap binnen en waan je instant in Medellín.

Caleo Crudos y Parrilla is het zusje van het welbekende Mosa Caña Bar & Kitchen en de eigenaren hebben met deze tweede locatie zichzelf dan ook overtroffen. Waar het shared dining concept zich ook op deze locatie kenmerkt, is de ambiance een andere dan je van ze gewend bent. Check it out for yourself!

Caleo vind je in het hart van Kura Hulanda Village en is vooral in het weekend een ware beleving met volle terrassen en livemuziek op het plein pal naast het restaurant. Met z’n overzichtelijke kaart, bijzonder cocktail assortiment en dito gerechten op de kaart is dit restaurant een feestje voor fijnproevers en foodies.

Wat Caleo bijzonder maakt naast de bijzondere setting, zijn de gerechten. Zo wordt het vlees op hout gegrild en vind je verschillende (rauwe) visgerechten. Het menu is opgesplitst in koude (crudo) en warme (a la parilla) gerechten. En ben je fan van een explosie aan smaken, dan zijn één van de side gerechten ook een absolute aanrader.

Onze favorieten: start je ‘experience’ met een oester. Deze komen met watermeloen, basilicum olie en prosecco vinaigrette. Als crudo is de gerookte burrata een must trie. En ben je gek van vis, dan is de Spaanse octopus met chorizo emulsie en limoen aioli ook echt een aanrader. Als jij hier niet watertandend veel zin in hebt, dan wij wel 😉.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
6pm – 12am
6pm – 12am
6pm – 12am
6pm – 12am
6pm – 12am
Gesloten

Caleo Crudos y Parrilla

Waar je ons kan vinden