Landhuis Brakkeput Mei Mei

‘Lokaal’ dineren op het voorterras van een historisch landhuis

Dineren op het voorterras van een landhuis

Wat je moet weten over Brakkeput Mei Mei

Het is een van de bekendste restaurants van het eiland: het grill-restaurant Brakkeput Mei Mei. Het restaurant op het voorterras van het historische Landhuis Brakkeput Mei Mei staat bekend om de gerechten van de grill, de typische Caribische gerechten en de unieke tropische sfeer.

Landhuis Brakkeput Mei Mei is uniek in z’n soort: rondom ‘t Landhuis ligt nog altijd een plantage. Hierop worden de groenten verbouwd die weer gebruikt worden in het restaurant. Het stoere menu biedt voor ieder wat wils. Er is een variatie aan vlees, kip en verse vis van de houtskoolgrill. Ook is er de beroemde saladebar waar je onbeperkt van mag eten.

Je dineert onder de sterren. Het restaurantgedeelte vindt zich aan de voorkant van het Landhuis wat ’s avonds sfeervol verlicht is door onder andere de lampjes in de grote bomen die schaduw bieden als de zon ondergaat. Loop je door het prachtige Landhuis heen, waar je van lokale kunstenaars verschillende werken vindt, dan kom je terecht bij een heel ander gedeelte waar Brakkeput Mei Mei bekend om staat: de midgetgolfbaan en de speeltuin.

Bij Brakkeput Mei Mei is bijna elke dag van de week wel iets te doen.
Zo is er elke maandag gratis Salsales door dansleraar Heinrich Provence.
Woensdag staat in het teken van de Paella Night. Donderdag is er kreeft van de grill en live muziek van de Cubaanse trompettist Igor Rivas, bandlid van de wereldberoemde Buena Vista Social Club.
Elke vrijdag krijg je lokaal gevangen Red Snapper met livemuziek van trompettist Jaime Maria.
En elke zondag mag je de uitdaging aangaan en mag je proberen om een kilo steak te verorberen tijdens ‘Big S Steak’.

Ben je jarig? Dan krijgt de jarige het hoofdgerecht gratis als je met z’n vieren komt. Kom zelf de historie en magie ontdekken van restaurant Brakkeput Mei Mei.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

5pm – 11pm
5pm – 11pm
5pm – 11pm
5pm – 11pm
5pm – 11pm
5pm – 11pm
5pm – 11pm

Landhuis Brakkeput Mei Mei

Waar je ons kan vinden