Bottles Caracasbaaiweg

Voor het beste en lekkerste assortiment in wijnen, bier en spirits moet je bij Bottles zijn.

Wat je moet weten over Bottles Caracasbaaiweg

Gelegen aan het begin van de Caracasbaaiweg vindt je Bottles Curacao. Deze uitgebreide slijterij heeft alles wat je nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar een boterige Chardonnay, een frisse Sauvignon Blanc, een ronde Malbec of andere wijnen; Bottles is met z’n ruime assortiment absoluut een bezoek waard.

Wijnen worden met de uiterste zorg geselecteerd voordat ze in het schap liggen. Daarover gesproken; er is voor ieder wat wils en deze bijzondere zaak heet niet voor niets ‘Bottles’. Want flessen; die zijn er genoeg! Ook voor je bier en uitgebreide assortiment in spirits ben je hier aan het juiste adres.

Bottles heeft een scala aan mooie whiskey’s, gin’s, rum, en wodka’s. Liever een zachte Limoncello of meer een Spritz fan? Ze hebben het allemaal! Ook non-alcoholische dranken gaan hier over de toonbank.

Naast het uitgebreide assortiment in alcoholische dranken, is Bottles ook importeur van Nespresso. Achterin de winkel vind je een uitgebreide keuze in smaken, om jouw ochtend (of middag, of avond ;-)) lekker te starten.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

8am – 6pm
8am – 6pm
8am – 6pm
8am – 6pm
8am – 7pm
8am – 7pm
Gesloten

Bottles Curacao

Waar je ons kan vinden