Bonita Beach Club

Sfeervol genieten op Mambo Beach

Wat je moet weten over Bonita Beach Club

Niet meer weg te denken van het strand van Mambo Beach en bij velen een geliefde borrelplek: Bonita Beach Bar. Deze fijne strandtent vind je direct tussen Madero Ocean Club En Chill Beach Cafe & Grill.

Bonita heeft – naast de uitgebreide bar op het strand – ook een cafetaria én een eigen boutique zaak waar je gave zwemkleding kunt scoren. Niet voor niets is het all-in concept geliefd bij velen.

De afgelopen jaren hebben de eigenaren van Bonita een waar paradijs gemaakt. Met al een rugzak vol ervaring (lees: voorheen was het alom bekende Wet & Wild Beach club in handen van hen), weten ze precies waar jij als toerist behoefte aan hebt.

Elke vrijdag is er het welbekende happy hour van 17:30 tot 19:00 uur én op zondag van 17:00 tot 18:00 uur. En niet alleen kun je je ijskoude biertje, cocktail of softdrink makkelijk aan de bar bestellen. Bonita Beach Club heeft een uitgebreide lunchkaart en voor de lekkere trek kun je in de (Nederlands georiënteerde) snackbar pal aan de boulevard naast de bar kiezen uit verschillende snacks en friet.

Openingstijden

Days

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Bar

9am – 7pm
9am – 7pm
9am – 7pm
9am – 7pm
9am – 10pm
9am – 10pm
9am – 10pm

Keuken

10am – 6pm
10am – 6pm
10am – 6pm
10am – 6pm
10am – 10pm
10am – 9pm
10am – 9pm

Bonita Beach Club

Waar je ons kunt vinden