Boho Bohemian Boutique Hotel

Overnachten in één van de hipste boutique hotels in Pietermaai

Wat je moet weten over Boho Bohemian Boutique Hotel

In Pietermaai District vind je meerdere boutique hotels, waaronder BOHO Bohemian Boutique Hotel. Dit kleinschalige hotel is met smaak ingericht en heeft alle faciliteiten om van jouw vakantie een fantastische te maken!

KAMERS
Het hotel telt momenteel 21 comfortabele kamers. Je kunt kiezen uit een Comfort kamer, een Comfort kamer met balkon, een Deluxe kamer of een loft met eigen ‘rooftop’ terras. Je raadt het al; alle kamers zijn ingericht in bohemian style. Lees: natuurlijke elementen, pastelkleuren en gouden lijstjes.

BINNENTUIN
Boho Bohemian Boutique Hotel onderscheidt zich niet alleen met z’n ‘boho’ stijl; ook de binnentuin is fantastisch om te vertoeven. Klein maar fijn en hij doet zelfs een beetje Oosters aan met de jacuzzi. Leuke bijkomstigheid; gasten kunnen (gezamelijk) gebruik maken van de barbeque in de binnentuin.

DIGITAL NOMADS
Boek je bij Boho Boutique Hotel, dan zit je midden in het bruisende Pietermaai. Je hebt vele tentjes waar je ’s ochtends een kop koffie kan doen, kan lunchen (check bijvoorbeeld Mundo Bizarro) of tot in de late uurtjes kan borrelen. Niet voor niets trekt het hotel veel gasten aan die werk en reizen combineren.

Waar je ons kan vinden