Blue Coast Watersports Curaçao

Van jetski huren tot boatcharter; je vetste watersporten boek je hier.

Wat je moet weten over Blue Coast Watersports

Blue Coast Watersports is dé plek op Curaçao waar avonturiers hun hart kunnen ophalen aan een breed scala aan opwindende watersportactiviteiten. Gelegen aan de prachtige stranden van het eiland, biedt Blue Coast Watersports een unieke ervaring voor zowel beginners als ervaren watersportliefhebbers.

Of je nu op zoek bent naar adrenalinepompende actie of gewoon wilt genieten van de serene wateren van Curaçao, Blue Coast Watersports heeft voor elk wat wils. Wat? Check het hieronder!

Jet-skiën

Voel de wind in je haren terwijl je over het kristalheldere water van Curaçao scheert op een krachtige jet-ski. Met Blue Coast Watersports kun je genieten van de opwinding en vrijheid van jet-skiën terwijl je de prachtige kustlijn van het eiland verkent. Je kan zowel een jetski huren (startend vanaf $74), of een tour boeken (startend vanaf $92) waarbij de gids je meeneemt naar één van de mooie kustgebieden van Curacao.

Flyboarding

Waag je aan een unieke watersportervaring met flyboarding. Met behulp van een krachtige waterstraal onder je voeten, stijg je op als een superheld en maak je indrukwekkende sprongen en acrobatische manoeuvres in het water. Blue Coast Watersports biedt professionele instructeurs om je te begeleiden bij dit spannende avontuur. K.osten: $120 p.p. waarbij je ongeveer 40 minuten bezig bent

Tubing

Laat je hart sneller kloppen terwijl je op een opblaasbare tube achter een speedboot wordt voortgetrokken. Voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je over de golven springt en geniet van een wilde en opwindende rit. Je rit duurt ongeveer 15 minuten en kost $23 p.p.

Boat Charting

Of je nu voor een privé fishing tour wil gaan of een charter om met je gezelschap Klein Curacao of Westpunt wenst te bezoeken; alles kan! Afhankelijk van de grootte van de groep en je wensen, ontvang je een op-maat offerte om van jouw boottrip een onvergetelijke te maken!

Openingstijden

Dagen

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Tours

9am – 5pm
9am – 5pm
9am – 5pm
9am – 5pm
9am – 5pm
9am – 5pm
9am – 5pm

Blue Coast Watersports

Waar je ons kan vinden