Bliss the Berry

Yummie eten én heerlijke koffie op Mambo Beach Boulevard

Wat je moet weten over Bliss the Berry

We schreven eerder al over de 10 x De beste koffietentjes op Curaçao en Bliss the Berry is er zeker een die de moeite waard is om te bezoeken.

Versgebrande bonen
Dat Nederlanders van koffie houden, wisten we al. En dat de laatste jaren het koffie landschap hierin is veranderd ook. Bliss the Berry speelt hier goed op in door op een toplocatie de allerlekkerste latte’s, espresso’s en alles ertussenin aan te bieden. Breng je een bezoek aan Mambo Beach Boulevard, dan is deze hotspot voor all day ontbijt en lunch of een vers gebrande koffie er eentje voor bovenaan je lijst.

En hebt je lekkere trek maar let je op de lijn? Dan lik je je vingers af bij het uitgebreide aanbod in Açai bowls, smoothies en andere healthy (of minder gezonde maar wel lekkere) snacks.

Ondernemers in hart en nieren
Leuk weetje; de eigenaren van Bliss the Berry zijn echte ras ondernemers. Mét passie weliswaar. Waar ze eerder in Australië een goedlopende business hebben opgezet, gericht op interieur, hebben ze dit succesverhaal herhaalt op Curaçao. Schuin tegenover Bliss the Berry vind je Seeya Collection.

Kijken, kijken en kopen
Bliss the Berry heeft een uitgebreid overdekt buitenterras, ingericht met items die je ook in de winkel van Seeya Collection kunt kopen. Kan je meteen even checken hoe die mooie stoel zit.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

7:30am – 4:30pm
7:30am – 4:30pm
7:30am – 4:30pm
7:30am – 4:30pm
7:30am – 4:30pm
7:30am – 4:30pm
7:30am – 4:30pm

Bliss the Berry

Waar je ons kan vinden