BijBlauw Restaurant

Ontbijt, lunch & diner in een boutique concept midden in Pietermaai

Wat je moet weten over BijBlauw

Dat er genoeg te beleven valt in Pietermaai District heb je wellicht al wel gelezen of zelf ervaren. En ook op culinair vlak komt elke foodie aan z’n trekken. BijBlauw’s concept is er eentje waar wij blij van worden; ze hebben een hotel (check ‘m hier: BijBlauw Boutique Hotel) met sfeervol ingerichte kamers, er is een boutique winkel en van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat kan je er terecht voor heerlijk eten en drinken.

ONTBIJT
BijBlauw serveert vanaf 8 uur ontbijt aan hotelgasten, maar ook als je er niet slaapt kan je hier heerlijk je dag beginnen. Tot 11:30am bestel je bijvoorbeeld een Avocado Smash, eggs Benedicte of ga voor een uitgebreid ontbijt inclusief croissant, yoghurt met huisgemaakte granola en meer lekkers.

LUNCH
Van 11:30 tot 17:00 uur kan je bij BijBlauw ook terecht voor je lunch. Je zit aan de waterkant, wat zorgt voor een fantastisch uitzicht terwijl je geniet van de lekkerste gerechten. Ook lekker; de ‘Aperitiv’ opties; je hebt keuze uit verschillende cocktails.

DINER
Op zoek naar een plek waar ‘cozyness’, fine dining en goede service samenkomen? Misschien is BijBlauw ‘s avonds – als het donker is en je op de achtergrond de zee hoort ruizen – wel nog intiemer. Het menu wisselt regelmatig, waarbij er altijd voldoende keuze is voor de fijnproever, de vegetariër, de kids en alles er tussenin ;-).

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

8am – 11pm
8am – 11pm
8am – 11pm
8am – 11pm
8am – 11pm
8am – 11pm
8am – 11pm

BijBlauw Restaurant

Waar je ons kan vinden