Beyglz Curaçao

Een idyllisch plekje middenin het hippe Scharloo

Wat je moet weten over Beyglz Curacao

Scharloo is een bijzondere opkomende wijk tegenover Punda, je vindt er prachtige statige gebouwen, grappige steegjes, maar ook enorme muurschilderingen. Vond je de kleuren van de Handelskade al tof? Dan ga je hier je hart kunnen ophalen. De kleuren spatten van de muren en de creativiteit komt je tegemoet met de vele creatieve kleine ondernemers en kunstenaars die in deze wijk zitten.

Een van die kleine ondernemers is Beyglz. Een idyllische en hippe broodjeszaak waar je terecht kan voor een serieuze werkafspraak, maar waar je je ook als toerist meer dan welkom voelt. En ook wel eens fijn na die wandeltocht door Scharloo: er is verkoelende airco.

Je volgt de gang langs de lange krijtmuur, waar heel veel blije bezoekers al een boodschap op hebben geschreven en je komt in het hart van Beyglz terecht. De stenen klinkers steken af met het kleurige interieur en de bakstenen muur. Er zijn mensen in allerlei soorten en maten. Een stelletje zit rustig te kletsen in de gezellige zithoek en wacht op hun bagel. Terwijl een groepje vriendinnen het gezellig lijkt te hebben aan een van de tafels.

Personal touch
In de kleine broodzaak draait het om persoonlijke aandacht en lekker eten met verse ingrediënten
Eigenaresse Candice serveert persoonlijk, op haar bonte servies, de verse wraps, een gezonde smoothie of lekkere taart. En hoe druk het ook is, ze heeft voor iedereen wel even tijd. Op het menu staat ‘vers’ centraal. Geen frisdranken hier te krijgen, maar alles vers en alles gezond. Zo vind je hier de ‘Halle Berry’: een smoothie van boerenkool, aardbei, ananas, verse jus en honing of ‘The Italian Job’ een bagel met huisgemaakte groene pesto, mozzarella, tomaat, basilicum, pijnboompitten en honing basilicum-dressing. Zeg eerlijk. Daar krijg je toch trek van?

Nog steeds niet? Dan weten we zeker dat je na die wandeling door Scharloo wel een drankje kan gebruiken.

Tip van onze kant: Het klinkt een beetje gek op tropisch Curaçao maar probeer de ‘Looking for Alaska’. Roomkaas, gerookte zalm, avocado, rode ui en een hele fijne dressing. Eet smakelijk!

Opening hours

Days

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Hours

8:30am – 2pm
closed
8:30am – 2pm
8:30am – 2pm
8:30am – 2pm
8:30am – 2pm
8:30am – 2pm

Beyglz Curacao

Waar je ons kan vinden