Bed & Bike Curacao

Met een locatie in de stad én bij Jan Thiel

Wat je moet weten over Bed & Bike

Voor alles is een markt, moeten ze bij Bed & Bike hebben gedacht. En die gedachte was niet zo gek; want Bed & Bike heeft inmiddels twee locaties op Curacao; de eerste opende in 2017 z’n deuren in Pietermaai en in 2019 volgde Bed & Bike Jan Thiel.

HOSTEL
Bed & Bike onderscheidt zich op twee manieren van vele andere accommodaties. Zo is het een hostel, waar je voor betaalbare prijzen een bed huurt (op een gedeelde of privekamer) en kan je voor een kleine meerprijs een fiets huren om het eiland mee te verkennen.

De visie van Bed & Bike is dan ook dat ze de moderne budget reiziger de kans willen bieden om Curacao te ontdekken.. per fiets natuurlijk!

Ze hebben flink geinvesteerd in beide panden en dat zie je terug. Schone, comfortabele kamers in een kleurrijke omgeving. Alle kamers zijn (uiteraard) voorzien van airconditioning, gratis WiFi en je kan gebruikmaken van de (gedeelde) keukens en patio’s.

Je kan kiezen uit gedeelde kamers waar je met 6 man slaapt (alleen vrouwen, alleen mannen, of gemixt) of voor bijvoorbeeld een privekamer.

Waar je ons kan vinden (let op: in Pietermaai!)