Baoase Luxury Resort

Het meest luxe boutique resort op Curacao

Wat je moet weten over Baoase Luxury Resort

Denk je aan een exclusief verblijf op Curacao, dan kom je al snel uit bij Baoase Luxury Resort. Dit kleinschalige, intieme en bijzonder luxe resort is centraal gelegen tussen Pietermaai en Mambo Beach. Verblijf je hier, dan wordt je gegarandeerd in de watten gelegd.

VAN DER VALK
Baoase Luxury Resort is opgericht door één van de Van der Valks en deze familie heeft hospitality ongeveer uitgevonden. Het is dan ook geen verrassing dat deze accommodatie in het hoogste segment prima wordt toevertrouwd aan deze hotelfamilie.

De filosofie van Baoase? ‘Barefoot elegance’ zoals ze het zelf noemen. In een relaxte omgeving genieten van de meest luxe services, zoals bijvoorbeeld butlerservice en exclusief eten en drinken in je eigen villa of in het restaurant.

Het resort bestaat uit prive villa’s en suites, waarbij zelfs 12 van de 23 unites een prive zwembadje hebben. Het resort is in Balineese stijl ingericht en over de allerkleinste details is nagedacht.

CULINAIR
Baoase heeft ook een specialty restaurants, waar zowel gasten van het resort als buiten het resort kunnen eten. Let wel; niet iedereen komt zomaar binnen, reserveren is verplicht. Dit geeft ook wel de exclusiviteit weer van het resort. Executive Chef René Klop serveert samen met zijn team bijzondere gerechten, wat het restaurant één van de meest bijzondere van het eiland maakt.

Waar je ons kan vinden