Bambu Curaçao

In het hart van Mambo Beach Boulevard vind je dit Caribisch geinspireerde restaurant

Over Bambu

Bambu is het nieuwe restaurant van Madero Ocean Club -één van de mooiste beachclub van The Caribbean- dat wordt gerund door een bekende chef van Curaçao: Justin Niessen. Voor wie van goed eten houdt, hoeven wij Justin Niessen niet te introduceren. Zowel op zijn geboorte-eiland Curaçao als in Nederland staat hij te boek als een fijnzinnige chef, een vakman in hart en nieren, met een onweerstaanbaar smaakpalet.

Justin Niessen kookt vanuit zijn hart tot in het diepste detail: soul food met finesse. Zijn prestaties zijn ondertussen niet onopgemerkt gebleven. In 2016 was Justin Niessen finalist in het tv-programma MasterChef Nederland.

Zijn restaurant Just in Rotterdam is het favoriete restaurant van cabaretier/presentator Jandino Asporaat. Door de gerenommeerde restaurantsite De Buik van Rotterdam werd hij in 2017 uitgeroepen tot Beste Nieuwkomer. Met Mondi, dat begin 2021 werd geopend in The College Hotel in de hoofdstad, scoort hij in Amsterdam hoge ogen onder de liefhebbers van de Caribbean Cuisine. Binnenkort verschijnt zijn eerste kookboek vol recepten uit deze fascineerde, rijke keuken.

Justin heeft zijn sporen in de Nederlandse restaurantwereld dus al meer dan verdiend en brengt zijn culinaire hoogstandjes, populaire internationale gerechten in een Caribisch jasje- nu naar jouw bord op Curaçao toe tijdens een bezoek aan zijn restaurant Bambu by Just.

Het elegante houten terras van Bambu draagt dezelfde luxe look-and-feel als de poolbar. Bij Bambu ontbijt, lunch, borrel of dineer jij met je vrienden of je gezin in weelde zonder dat daarvoor diep in de portemonnee hoeft te worden getast. Kwaliteit en betaalbaarheid gaan op dit deel van de Mambo Beach Boulevard hand in hand.

Bambu by Just ligt pal aan het strand in het bruisende hart van Curaçao. Overdag kun je languit op een van de comfortabele strandstoelen van Madero Ocean Club, een verkoelende duik nemen in de azuurblauwe zee, een jetski huren of lekker slenteren langs de Mambo Beach Boulevard. ‘s Avonds viert de romantiek hoogtij bij die prachtige zonsondergang. Livemuziek en verrassende entertainment maken dat je er geen avond verveelt.

De nachten zijn zwoel op Curaçao, onder de sterrenhemel dans je er met het voeten in het zand op de tunes van de leukste dj’s. Voor het ware vakantiegevoel ga je naar Bambu by Just in Madero Ocean Club, dat bovendien op loopafstand gelegen is van het Curaçao Sea Aquarium.

Opening hours

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

9am – 10pm
9am – 10pm
9am – 10pm
9am – 10pm
9am – 10pm
9am – 10pm
9am – 10pm

Bambu By Just

Waar je ons kan vinden